Spira Rekrytering AB
Karriärsamtal  |  Analys  |  Uppdrag  |  News  |  Kontakta oss  |  In English
Karriärsamtal

För dig som vill ha ett nytt avstamp:
Är du där du vill vara 40 timmar i veckan? Funderar du också över din karriär? Om du befinner dig på rätt arbetsplats, har rätt chef, rätt utvecklingsmöjligheter? Känner du dig osäker på hur du tar dig vidare och hur du ska lyckas bli attraktiv som kandidat för arbetsgivare eller rekryteringskonsulter.


Susanne Hydén erbjuder personlig karriärcoaching för dig som privatperson i ett individuellt anpassat program där vi går igenom just det du behöver.

Givetvis kan du även köpa ett presentkort på karriärcoaching till någon som behöver varaktig positiv förändring i sitt yrkesliv.

Individuella tillfällen 500:-/timma
Moms tillkommer

Är du sugen på ett karriärsamtal så hör av dig. Du kan alltid börja med att ladda ner Susannes bok via Bookbon.

http://bookboon.com/se/karriarcoaching-ebook#download


För företag i förändring:
Idag kan behoven av antal medarbetare snabbt variera.
Självklart skall varje medarbetare erbjudas bästa möjliga chans att gå vidare. Men det kan vara svårt att själv internt stötta medarbetaren i den nya situationen.


Att köpa in ett komplett omställningsprogram kan upplevas som alltför omfattande. Spira Rekrytering AB erbjuder därför skräddarsydda paketlösningar med karriärsamtal för medarbetare som, av någon anledning, befinner sig i en ny situation.

Tillsammans diskuterar vi först med berörd chef. Sedan sitter vi ner med var och en och går igenom CV, bakgrund, framtida mål och visioner i en konfidentiell och förtroendefull dialog. Det kan handla om allt från en halvdag och uppåt beroende på önskemål och behov. Även analys kan med fördel komplettera ett sådant karriärsamtal.

Att hjälpa sina anställda i en omställningssituation stärker också företagets goodwill och attraktionskraft.

Kontakta oss för mer information och offert.