Spira Rekrytering AB
Karriärsamtal  |  Analys  |  Uppdrag  |  News  |  Kontakta oss  |  In English
Media
Vårda, värna och välj varumärke på webben
Klicka här >>Arbetssökande får visa vad de kan
GP 2012-12-18
Klicka här >>
Klicka här >>
Sportföretaget INTERSPORT lägger ner sitt huvudkontor i Jönköping och flyttar till Göteborg.

Det enda som blir kvar av den centrala verksamheten i Jönköping är ekonomiservice och lagerverksamhet. Beslutet om flytten togs av styrelsen 2007-10-03 och ska vara genomförd senvåren 2008. (källa TT)

Spira Rekrytering kommer att vara INTERSPORT’s rekryteringspartner. Ta gärna kontakt direkt med Spira för mer information.spira_rekrytering
Lerums Tidning 2006-10-12

Susanne Hydén ville höja sin livskvalitet och startade eget rekryteringsföretag. För några år sedan bestämde hon sig också för att göra något bra för sig själv och började måla i akvarell. Till helgen ställer hon ut några av sina senaste verk.

Läs hela artikeln >>spira_rekrytering
Affärsvärlden 2005-12-13

I Decembernumret 2005 synar Affärsvärlden hur företagen idag jagar kompetenta kvinnor till sina styrelser. Oavsett kvotering eller ej så är det guldläge för de kvinnor som är beredda att satsa tid och engagemang för styrelseuppdrag. Idag har företagen insett att urvalet i de tidigare ”herrklubbarna” är för magert och, som Per Lekvall i Styrelseakademien säger, det finns idag en bättre insikt om behovet av ledamöter med en funktionell erfarenhet från HR, produktutveckling och marknadsföring. Och där är urvalet av just kvinnor stort.

Cecilia Lager, VD på SEB Fonder, har några konkreta råd. Kvinnor som är intresserade av att ta uppdrag måste vara mer aktiva. Ta gärna kontakt med rekryteringsföretag för att öka chanserna till att bli hittad. Företag och valberedningar väljer allt oftare detta sätt för att hitta intressanta kandidater i nya nätverk.

Bland företagen som nämns är Styrelseakademien, Ruter Dam och Spira Rekrytering.

Läs hela artikeln >>spira_rekrytering
Partille Tidning 2006-02-06

Susanne Hydén har jobbat många år som anställd i rekryteringsbranschen, men efter föräldraledigheten med dotter nummer två bestämde hon sig för att starta eget för att bättre kunna styra över sin egen tid.

-Målet var att stärka livskvalitén och det har jag gjort. Jag har världens roligaste jobb!
Läs hela artikeln >>